Мені потрібно купити квіти з доставкою у Львові, сам купити букет не можу, перебуваю у від'їзді, але хочу привітати дівчину, у суботу буде рік, як ми з нею почали зустрічатися. Чекатиму на ваші пропозиції.
Потрібно купити квіти з доставкою у Львові
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22022-04-13 22:30:46
Квіти з доставкою? Для мене це щось нове, може вже краще попросити друга, хай він відвезе квіти вашої дівчини. Хоча я б на вашому місці привітав на словах, потім після приїзду подарував квіти та ще щось.
Поделиться32022-04-13 22:33:50
У мене всі друзі без машин, вони вже одружені, вільного часу у них немає, тому мені цей варіант не підходить. Подарунок я їй звичайно по приїзду подарую, ось тільки цього дня ще хочеться піднести квіти.
Поделиться42022-04-13 22:37:01
Добрий вечір! У мене для вас є радісна новина, я знаю один Львівський квітковий онлайн магазин https://kvitna.ua/, тільки в ньому купую квіти для коханої. Доставка дуже швидка протягом години, але щоб уникнути затримок краще зателефонувати заздалегідь. Квітів у них повно, про деякі я дізнався вперше, вже багато які дарував дівчині.
Квіти вам гарно загорнуть у дорогий папір, повірте для цього теж потрібна майстерність.
Ціни трохи дорожчі ніж в інших квіткових магазинах, зате букети виглядають набагато солідніші.